DöNER KINGDOM DELFT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 350 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Kingdom Delft. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 2:25 Was dit keer ruim een halfuur later dan afgesproken. Eten was afgekoeld maar nog best te doen, smaakte nog prima, kan gebeuren, ging via bezorgdienst.
16 sep 2022 om 15:21 Alsof een engeltje over je tong pist
26 aug 2022 om 20:09 in 1 woord: WALGELIJK €9 voor kapsalon en ik krijg een bak met een minimaal laagje vlees wat zwaar aangebrand is en verder een bak vol met restjes hard en vol gezogen met vet patat wat niet te eten is. alsof ze restafval in de bak hadden gedaan.....
20 aug 2022 om 2:38 Het eten was smerig Bezorgers lezen geen opmerkingen dus voortaan lekker bij dunerking bestellen
11 aug 2022 om 19:58 Moest aardige tijd wachten, naam fout en beetje vlees en maga veel slappe patat en vlees smaakte slecht. 3 kwart in prullenbak gedaan.
8 aug 2022 om 22:32 Snel en lekker maar jammer dat me drinken voor de zoveelste x word vergeten..
8 aug 2022 om 16:01 The oil was terrible
30 jun 2022 om 19:09 I asked for no onions and with spicy. It came with lots of onions and no spicy
12 jun 2022 om 0:40 The Turkish pizza was cold somehow, but the rest was ok
11 jun 2022 om 22:47 Zeer slecht . Hele slappe friet. Niet normaal.
30 mei 2022 om 23:09 Karim zaus is gwn joppiezaus man wat is dit!!!
24 mei 2022 om 17:16 Donor box besteld klein en een hamburger. Eten was vet deze keer en voor een klein doosje betaal je 6 euro.. veel te duur voor als je een normale kapsalon besteld.. half uur erna buikpijn en onwijs misselijk jammer!!